Η MyroniaTech Εγκαθιστά Συστήματα ασφαλείας της Cytech και της Inim Ιταλίας, που εξασφαλίζουν ασφάλεια και σιγουριά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και για την περιουσία σας.

Μελετάμε τον χώρο σας βάσει των καθημερινών σας αναγκών και συνηθειών και σχεδιάζουμε το καλύτερο για την δική σας περίσταση σύστημα. Επιλέγουμε τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε από την μεγάλη γκάμα της οικογένειας Comfort ή Inim και έπειτα εγκαθιστούμε το σύστημα. Προγραμματίζουμε ύστερα το σύστημα βάση του καθημερινού σας προγράμματος και των συνηθειών σας όπως εσείς θα μας υποδείξετε. Το σύστημα ασφαλείας πλέον είναι έτοιμο να προσφέρει ασπίδα προστασίας σε εσας και στην περιουσία σας καθώς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ακόμη περισσότερο να μάθει και να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής σας και στο ωράριο σας!

Οι δυνατότητες που έχουμε πλέον για την ασφάλεια του χώρου σας είναι πολλές και μερικές από τις κυριότερες είναι:
 • Απομακρυσμένος Έλεγχος του Συστήματος μέσω φωνητικών εντολών.
 • Έλεγχος του Συστήματος μέσω Internet.
 • 24ωρη παρακολούθηση του χώρου σας από σταθμό λήψης σημάτων.
 • Εποπτεία ολόκληρης της εγκατάστασης από το Σύστημα για Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περίπτωση πυρκαγιάς.
 • Διακοπή της παροχής του νερού σε περίπτωση διαρροής των υδραυλικών.
 • Έλεγχος των φωτιστικών του χώρου π.χ. φωταψία σε περίπτωση συναγερμού.
 • Καταγραφή συμβάντων π.χ. ποιος χρήστης αφόπλισε το σύστημα κλπ.
Αυτές είναι μερικές από τις δυνατότητες της οικογένειας Comfort και Inim που ως προϊόντα είναι 7ης γενιάς και εξελιγμένα. Σε περιπτώσεις που στον χώρο εγκαθίσταται και Σύστημα αυτοματισμού το Σύστημα ασφαλείας επικοινωνεί με τον κεντρικό controller αυξάνοντας έτσι τις ενέργειες και τις λειτουργίες που μπορεί να προσφέρει συνολικά πλέον το Σύστημα.

Από τί αποτελείται ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας και πώς λειτουργεί:

 1. Controller ενσύρματο ή ασύρματο που αποτελεί και την καρδιά του Συστήματος. Επιτηρεί όλα τα υποσυστήματα π.χ. ραντάρ παγίδες ανιχνευτές διαρροών εξετάζει τα σήματα που παίρνει από τις συσκευές και εκτελεί συγκεκριμένες ενέργειες που του έχουμε προγραμματίσει π.χ. ενεργοποίηση σειρήνας άναμμα φωτιστικών πανικού, διακοπή ηλεκτρικής παροχής ή παροχής νερού αποστολή μηνυμάτων sms ή ειδοποίηση μέσω τηλεφώνου με ηχητικά μηνύματα.
 2. Μονάδα GSM GPRS or IP Για την εφεδρική επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων που εγγυάται την 100% λήψη του σήματος από το κέντρο.
 3. Πληκτρολόγιο . Το πληκτρολόγιο είναι ο διαβιβαστής των εντολών από εμάς προς τον controller αλλά και των μηνυμάτων του controller προς εμάς, με απλά λόγια ο μεσολαβητής μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Από το πληκτρολόγιο οπλίζουμε και αφοπλίζουμε το σύστημα, παρακάμπτουμε ζώνες (By Pass) που δεν θέλουμε να οπλίσουμε, προγραμματίζουμε όλες τις παραμέτρους του συστήματος π.χ. αλλαγή κωδικού ή τηλεφώνου που θα καλεί το σύστημα σε περιπτώσεις ανάγκης. Στην οθόνη του πληκτρολογίου εμφανίζονται μηνύματα (πληροφορίες) που αφορούν την κατάσταση του συστήματος π.χ. αν είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
 4. Ραντάρ, Μαγνητικές επαφές, lasers, ανιχνευτές διαρροών, ανιχνευτές φωτιάς . Αποτελούν τις αισθήσεις του συστήματος και την διαβίβαση των εντολών προς αυτό. Όταν για παράδειγμα ό ανιχνευτής κίνησης (Ραντάρ) ανιχνεύσει κίνηση διαβιβάζει στον controller την ανίχνευση αυτή και ο controller με την σειρά του αξιολογεί την εντολή που έλαβε και εκτελεί βάση του προγραμματισμού που έχει και της κατάστασης που βρίσκεται π.χ. αν λάβει σήμα ανίχνευσης κίνησης από ραντάρ και το σύστημα είναι οπλισμένο θα δοθεί η εντολή ενεργοποίησης της σειρήνας και του τηλεφωνητή. Αν π.χ. ενεργοποιηθεί ο ανιχνευτής διαρροών και έχουμε προγραμματίσει τον controller να διακόψει την παροχή νερού τότε θα προβεί σε αυτή την ενέργεια.
 5. Σειρήνα – Ενδείξεις . Η σειρήνα είναι η φωνή του συστήματος στο να αναγγείλει την κατάσταση του συναγερμού και να ειδοποιηθούν οι περαστικοί και οι γείτονες ότι το σύστημα βρίσκεται σε συναγερμό. Υπάρχουν 2 είδη σειρήνων, οι εξωτερικές και οι εσωτερικές. Οι εξωτερικές τοποθετούνται εξωτερικά του σπιτιού ή του κτιρίου και οι εσωτερικές μέσα στο κτίριο για να προκαλούν πανικό και σύγχυση στον εισβολέα.

CCTV

Η Myroniatech προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων για την παρακολούθηση οικιών και κτιρίων προσαρμοσμένες πάντα στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών της.
Είτε πρόκειται για ενα μικρό έργο ή για ένα απαιτητηκό έργο οι μηχανικοί της Myroniatech σχεδιάζουν την καλύτερη λύση μέσα απο μια τεράστια παλέτα υλικών με βάση πάντα της εμπειρία των στελεχών της και τις προδιαγραφές του εκάστοτε έργου.

Access Control

Ο Έλεγχος πρόσβασης είναι το μέλλον της ασφάλειας, ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον όπου οι κίνδυνοι για κάθε είδους επίθεση είναι αυξημένη. Η Myroniatech εγκαθιστά τα προϊόντα του Αγγλικού οίκου Paxton που προσφέρουν εφόρου ζωής εγγύηση.

Supported Technologies

Comfort System

H κεντρική μονάδα είναι απαραίτητη για κάθε εγκατάσταση, CP9000-ULT, αυτή είναι και ο εγκέφαλος όλου του συστήματος. Αυτή έχει 8 εισόδους και 8 εξόδους ενσωματωμένες για ρελέ και υπέρυθρες με ενσωματωμένο επίσης τον αυτόματο τηλεφωνητή και τα φωνητικά μενού επιλογών καθώς και το τηλεφωνικό interface, 32 ενσωματωμένους ετήσιους χρονοδιακόπτες, και 32 υπενθυμίσεις. Τοπικά επεκτείνεται με το Module (LEM01-M2) σε 8 εισόδους και εξόδους. Με το module Slave Expansion Panels (SEP01-M2) επεκτείνεται σε άλλες 8 εισόδους και 8 εξόδους σε διαφορετική τοποθεσία από εκεί που βρίσκεται ο εγκέφαλος. Σε σύνολο με τα δύο είδη επεκτάσεων μπορεί να φθάσει τις 64 εισόδους και 64 εξόδους – τοπικά ή απομακρυσμένα.

Εως 8 KP04 LCD keypads Συνδέονται μέσω ενός bus αγωγού στον εγκέφαλο, μαζί με 3 Door Stations (DP03 or DS01). Έγχρωμες και μονόχρωμες touch screens ( Οθόνες αφής ) είναι διαθέσιμες μέσω της UCM05 θύρα γενικής χρήσης. Το UCM05 χρησιμοποιείται επίσης για να παραμετροποιηθεί ο comfort μέσω του ειδικού λογισμικού και να φορτωθεί η εφαρμογή.

Εως 8 UCM Interfaces για συνεργασία με άλλα συστήματα είναι διαθέσιμα σε ένα σύστημα comfort (C-Bus, Z wave, KNX/EIB, Dynalite, Lutron, Rako etc). Επίσης επιλεκτικά μπορεί να τοποθετηθούν GSM, IR receivers, Scene Control Switches, Internet Webserver Modules. To UCMKNX Επιτρέπει την επικοινωνία αμφίδρομα, μεταξύ του comfort και ενός συστήματος KNX – EIB ( instabus )

Inim Security Systems

Η Inim αναπτύσσει σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ανίχνευσης πυρκαγιάς, οικιακού αυτοματισμού και φωτισμού έκτακτης ανάγκης. Ολοκληρωμένα συστήματα του νεώτερου σχεδιασμού που προστατεύουν και ελέγχουν αυτόματα οικιστικά, εμπορικά και θεσμικά κτίρια. Η Inim καινοτομεί για να απλοποιήσει τη ζωή του εγκαταστάτη και του τελικού χρήστη μέσω συσκευών που είναι τόσο εύκολο να εγκατασταθούν και να χρησιμοποιηθούν. Από το σχεδιασμό έως την παραγωγή, από τις δοκιμές έως το μάρκετινγκ. Περισσότερα

Dahua CCTV

Η τεχνολογία Dahua είναι κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο. Με περισσότερους από 13.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, οι λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Dahua χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 180 χώρες. Η Dahua έχει 42 θυγατρικές παγκοσμίως που καλύπτουν την Ασία, την Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ωκεανία, την Αφρική κλπ. Με τις λύσεις επιτήρησής της, η Dahua προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα, αξιοπιστία και σταθερότητα. Το 2001, η Dahua έγινε η πρώτη εταιρεία στην Κίνα για να ξεκινήσει ψηφιακό βίντεο ενσωματωμένο σε πραγματικό χρόνο 8 καναλιών. Έκτοτε, η εταιρεία συνέχισε να επενδύει στη δημιουργία ισχυρών δυνατοτήτων Ε & Α για νέες τεχνολογίες και καινοτομίες.

Η Dahua έχει επενδύσει περίπου το 10% των ετήσιων εσόδων από πωλήσεις στην Ε & Α από το 2014. Η εταιρεία διαθέτει τέσσερα ερευνητικά ινστιτούτα - Advanced Technology Institute, Big Data Institute, Ινστιτούτο Chip και Video Cloud Ινστιτούτο και περισσότερους από 6.000 μηχανικούς Ε & τεχνολογίες αιχμής σε AI, IoT, Cloud υπηρεσίες, βίντεο, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, αξιοπιστία λογισμικού και άλλες τεχνολογίες. Η Dahua έχει καταχωρίσει πάνω από 800 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 2016.

Από το 2014, η Dahua κατέχει την 2η θέση στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού οπτικής παρακολούθησης σύμφωνα με μια έκθεση της IHS και το 2017 η Dahua κατέλαβε την 3η θέση στο διεθνές "Security 50" A&S. Η κύρια σειρά προϊόντων της Dahua για την παρακολούθηση βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των δικτυακών καμερών, των NVRs και του HD over coax, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς τομείς, όπως τραπεζική και χρηματοοικονομική, κυβερνητική, βιομηχανική, λιανική, αθλητική και ψυχαγωγική, μεταφορά και ενέργεια.

Διαθέτοντας προσαρμοσμένες τεχνικές καινοτομίες και υπηρεσίες end-to-end, οι ευφυείς λύσεις κυκλοφορίας και άλλες λύσεις κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών, αντιμετωπίζοντας καλύτερα τα προβλήματά τους. Πολλά μεγάλα έργα έχουν εγκατασταθεί με λύσεις και προϊόντα της Dahua - 2016 Rio Olympics, 2016 Summit G20 Hangzhou, εμπορικό κέντρο Oman Avenues, LAN Airlines στο Περού, APEC στην Κίνα, καθώς και πολλοί άλλοι. Περισσότερα

Axxon Soft

To Next είναι ένα λογισμικό που μετατρέπει έναν υπολογιστή σε ικανότατο καταγραφικό για διαχείριση και καταγραφή καμερών.
Χαρακτηριστικά του Next που ξεχωρίζουν είναι:
Υποστήριξη IP καμερών: Η υποστήριξη καμερών IP έρχεται από το Driver’s Pack Module, ειδικά σχεδιασμένο από την AxxonSoft, το οποίο αναβαθμίζεται συχνά για την υποστήριξη νέων IP συσκευών. Το πακέτο ο τεχνικός μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν από το site της εταιρείας και να το περάσει στο σύστημά του. Αυτήν την ώρα υποστηρίζονται πάνω από 90 κατασκευαστές και πάνω από 1.000 μοντέλα καμερών IP. Μάλιστα, η AxxonSoft είναι ενεργό μέλος του οργανισμού ONVIF, με αποτέλεσμα όχι μόνο να υποστηρίζει το ανοιχτό πρωτόκολλο, αλλά και να καθορίζει την εξέλιξή του.
Video Analytics: Μέσα από τα μενού του λογισμικού ο χρήστης μπορεί να ορίσει σύνθετα σενάρια ενεργοποίησης γεγονότος μέσα από ψηφιακή ανάλυση της εικόνας. Στα Video Analysis υπάρχουν επιλογές για Line Crossing, Object Appearance in the Area, Litering, Stop in the Area, Motion, Object Disappearance in the Area και Abandoned Object.

Axxon Client: Με την χρήση του client μπορούμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας όπως φυλάκια και controls rooms απο 16 έως 1200 κάμερες.

GeoVision

To σύστημα της Geovision είναι ένα PC-based IP ψηφιακό πολυκαναλικό σύστημα επιτήρησης χώρων που αξιοποιώντας την τελευταίας τεχνολογίας συμπίεση ψηφιακής εικόνας σας παρέχει οπτικοακουστικό αποτέλεσμα με την πλέον υψηλή ποιότητα. H καταγραφή είναι συνεχής ή χρονοπρογραμματιζόμενη ή με ανίχνευση κίνησης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία,video στον σκληρό δίσκο ή σε οποιαδήποτε οπτική συσκευή αποθήκευσης χρησιμοποιώντας το Geovision Backup σύστημα.

- Ανάλυση καταγραφής και προβολής έως και 8Mp
- Ειδοποίηση με αποστολή e-mail Ενσωματωμένο περιβάλλον ελέγχου συσκευών Ι/Ο
- Ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου PTZ καμερών
- Μετακίνηση PTZ κάμερας προς προκαθορισμένη θέση κατόπιν συναγερμού Υποστήριξη πρωτοκόλλων Samsung SCC-641/643, SAE DR-E588, Kenko DMP23H1
- Ενσωματωμένος Web server Πιστοποίηση της αυθεντικότητας του video Προστασία μέσω ιεράρχησης των χρηστών
- Αυτόματη προβολή κάμερας κατόπιν ανίχνευσης κίνησης ή ενεργοποίησης συναγερμου Υποστήριξη δυναμικών ΙΡ διευθύνσεων
- Ειδοποίηση επί της οθόνης σε περίπτωση απώλειας εικόνας. Ο συνδυασμός του συστήματος GeoVision με το σύστημα Comfort εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε κτίρια και έξυπανα σπίτια
- Λογισμικό Matrix και Control Center για φυλάκια και control Rooms

Paxton Access Control

Το Net2 είναι μια προηγμένη λύση ελέγχου πρόσβασης που βασίζεται σε υπολογιστή. Το Net2 προσφέρει κεντρική διαχείριση και έλεγχο χώρων με έως και χίλιες πόρτες και 50.000 χρήστες. Προσαρμόστε τέλεια τα δικαιώματα πρόσβασης σε ομάδες ή άτομα γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το διαισθητικό, φιλικό προς το χρήστη λογισμικό. Οι αναφορές συμβάντων μπορούν να δημιουργηθούν με μερικά κλικ και η αρχιτεκτονική με μία πόρτα διευκολύνει την εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος. Οι προηγμένες λειτουργίες όπως τα γραφικά τοποθεσίας, η ενσωμάτωση κάμερας IP και οι λειτουργίες "Triggers and Actions" επεκτείνουν περαιτέρω τις δυνατότητες αυτού του συστήματος αιχμής.

Βασικά χαρακτηριστικά:
- Σύστημα βασισμένο σε PC
- Κεντρικός έλεγχος των προνομίων
- Διαχειριστείτε χίλιες πόρτες, 50.000 χρήστες
- Αναφορά συμβάντων
- Ανβαθμίσιμο: προσθέστε εύκολα στα συστήματα
- Ενσωματώστε άλλα συστήματα κτιρίων
- Εγγύτητα, magstripe ή πληκτρολόγια

Τυπικές εφαρμογές: Μικρές/μεσαίες εγκαταστάσεις, Μεγάλες εταιρικές εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις πολλαπλών τοποθεσιών, Κυβερνητικά κτίρια, Πανεπιστήμια, Αθλητικά σωματεία, Χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων

Συμπαγές Εύρος: Μια ιδανική λύση αυτόνομης πρόσβασης για εσωτερικές (χαμηλής ασφαλείας) πόρτες. Ένα συμπαγές σύστημα περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη μονάδα ανάγνωσης και ελέγχου, η οποία είναι γρήγορη και εύκολη στην εγκατάσταση: απλά συνδέστε την με παροχή ρεύματος και κλειδαριά. Η απλή διαχείριση των συμβόλων χρησιμοποιώντας τα πακέτα καρτών, μας καθιστά εύκολη τη διαχείριση του συστήματος. Συμπαγή συστήματα είναι δ ιαθέσιμα σε κοντινή απόσταση, magstripe και παραλλαγές πληκτρολογίου και είναι ιδανικά για μικρότερες τοποθεσίες.

Βασικά χαρακτηριστικά:
- Ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου και αναγνώστη
- Απλή διαχείριση συμβόλων
- Αναβαθμίσιμο; προσθέστε εύκολα στα συστήματα
- Εγγύτητα, magstripe ή πληκτρολόγια

Τυπικές εφαρμογές: Χώροι μικρών επιχειρήσεων, Αθλητικά σωματεία, Οποιαδήποτε εσωτερική πόρτα χαμηλού κινδύνου

Contact

Address: Κηφισίας 187 και Μητροπόλεως, Μαρούσι
Email: contact@myroniatech.gr
Tel: +30 211 800 2530